A te dallamod

A hangok, dallamok hatással vannak a sejtek, a szervek, a test, lélek, szellem működésére.

Videó lejátszása

Számos tudományos kutatás igazolja, ezek között a leghíresebb a dr. Masaru Emoto kísérlete. Számomra mégis az a tapasztalat erősebb, amikor az édesanya ölébe veszi a gyermekét és elénekel neki egy altató dalt, amitől a gyerek megnyugszik, elalszik. 

A segítőim, akik segítettek a dalaimhoz hozzáférni, megláttatták velem, hogy mindenkinek van egy dallama, egy ritmusa, amely bizonyos nehezebb élethelyzetekben támogathat. Ez életszakaszonként változhat.

Te is kérheted a saját dallamodat.

Hogyan működik?

Egy teljesen biztonságos szobában lefekszel, előtte nem kell mondanod semmit, csak ha szeretnél. Érdemes kényelmes ruhában jönnöd.

Megtisztítjuk a teret és magunkat, majd a sámán dob segítségével megkérem a dallamot, a ritmust,ami téged most támogat. A dallamról hangfelvétel készül, amelyet Te megkapsz.

Ezt a dallamot, ritmust érdemes megtanulnod és magadnak énekelni, esetleg hozzátenni, de belátásod szerint használhatod.
Ez a tevékenység nem tartozik a gyógyító tevékenységek körébe, de erőt adhat a továbblépésekhez, az élet ritmusainak megértéséhez,és azok követéséhez.

Ez a találkozás kb. 1-1,5 órát vesz igénybe.

Bejelentkezés: asszonykepzo@gmail.com vagy 06707712118 vagy itt: http://asszonykepzo/jelentkezes/

 

Visszajelzés

“ A dallamot megvágtam és meghallgattam, és amióta megkaptam a hollót erőállatnak, azóta kezdem megérteni. Még nagy, egyedül révülést nem csináltam, bevallom. De majd letojom a szomszédot, és csinálok. Szóval a holló értelmet adott, hogy az az ingadozó benne, az a fent, lent...alsó világ, felső világ, s hogy az életemnek az a feladata, hogy a kettő között kapcsolatot teremtsek, a világokat integrálni. Nem egy adott traumát gyógyít, hanem az életutamon segít és tanít.
Anna
Scroll to Top

Iratkozz fel a hírlevelemre!