Asszonyképző© 2023-2024

Felnőttképzési azonosító: B/2020/001503
Az Asszonyképző© egy olyan képzés, amelynek keretén belül holisztikusan tekintünk rá a női létre. A holosz, görög eredetű szó, melynek jelentése teljesség, ez a fogalom közelíti meg legjobban az Asszonyképző műfaját.

Az Asszonyképző© folyamata nem gyógyít, de a gyógyuláshoz, változáshoz való hozzáállást megváltoztathatja, javíthatja a közérzetet, így a nők a társadalom, a család  kiegyensúlyozott tagjai lehetnek.

A nő, akkor tud igazán Nő maradni és Nő-ni, ha a nehéz élethelyzetekből bölcsen, ezzel életerejét növelve tud tovább lépni. Megnézzük, hogyan éltek a hagyományban az asszonyaink, és ami évszázadok alatt jónak bizonyult, de elvesztődött az évek során, újraértékeljük, visszahozzuk a mindennapokba.

Az Asszonyképző© felkészíti a nőket arra, hogy az őket érintő és változást hozó élethelyzetek (mint első menzesz /holdvér/, párkapcsolati krízisek, szülés, elköteleződés,válás, szakítás, változó kor, halál, stb.) esetén legyen egy alap tudásuk arról, hogy mi következhet be, mivel kell szembenézniük és hova fordulhatnak szakmai tanácsadásért, segítségért.

Prevenciós jellege van, általa megelőzhetőek azok a pszichoszomatikus diszharmóniák lélekben, testben, amelyek alapja a tartós rossz közérzet, a stressz.

Tudatossá tesszük párválasztásainkat, a hangsúlyt  a krízishelyzetek megelőzésére tesszük, családon belüli konfliktusok lehetséges megoldásaira, kezelésére.

További célja, hogy felismerjék azokat az emberi kapcsolatokban rejlő rejtett dinamikákat, amelyek a valós szándékot mutatják meg.

Minden témát gyakorlatiasan, tárgyilagosan közelítünk meg, sámán világszemléleten és más spirituális irányzatokon keresztül.

Célja, hogy aki részt vett benne korábban, az élete bármelyik szakaszában vissza tudjon nyúlni bármikor az Asszonyképzőben tanultakhoz. A témákat saját élménnyel gazdagítjuk és a saját életünk tükrén keresztül nézzük.

Az Asszonyképző© alapját az általam tanultak, tapasztalataim képezik, illetve nagyon fontosnak tartom a hagyományainkból fennmaradt, megtapasztalt, bevált lehetőségek kutatását és átadását.

Továbbképzési lehetőség az Asszonyképző elvégzése után a Hét Kapu Módszere© Tanfolyam, amely szintén a Felnőttképzési Törvény hatálya alá tartozik, tanusítványt ad.

Az Asszonyképző© nem terápiás jellegű, nem egyenértékű a más, különböző terápiákkal, ám „mellékhatásként” az alábbi visszajelzéseket kaptam:

 • tisztán látok,
 • bátrabb vagyok,
 • erősödtem nőiségben, hitben, önbizalomban, tartásban, bőségben, kreativitásban,
 • a „nem vagyok egyedül ezzel” tudat, de olvass tovább itt: Visszajelzések

Milyen is az asszonyképző?

Asszonyképző© – A női őserő

Programja
Asszonyképző

 • 2023. szeptember 29 - október 1. Kerepes

  A női közösségek fontossága. A női lét misztériuma, az asszonyi minőség tisztázása. Kiteljesedés a női létemben. Hol tartok a nőiességemben? Rajzelemzés. A Szeretet rendje. 3 napos elvonulás.

 • 2023. november 10-12. Kerepes

  A szavak misztériuma I. Bevezetés a világos, tiszta kommunikáció (információ csere) alapjaiba, játszmák, azok motivációi. Felkészülés a bölcs asszony korunkra, ismerkedés a halállal. Öregedés, halál, mint az élet része. Hogyan segíthetjük a haldoklókat a méltóságteljes átkeléshez. Gyászfeldolgozás a családban. 3 napos elvonulás

 • 2023. december 8-10. Kerepes

  Az elemek, a Nap, a Hold misztériuma. Az őselemek szimbolikája, összefüggései. Holdfázisok, a hét napjainak jelentősége a hétköznapokban, saját élménnyel összekötve.

 • 2024. január 12-14. Kerepes

  A szavak misztériuma II. Bevezetés a világos, tiszta, hiteles kommunikáció (információ csere) alapjaiba, játszmák, hármas játszmák, azok motivációi. Hét Kapu Módszere

 • 2024. február 9-11. Kerepes

  A születés, szülés misztériuma. Fogantatás, magzati lét, a születés. Újjászületés rítus izzasztókunyhóval. Beavatás a termékenységbe, a teremtésbe.

 • 2024. március 8-10. Kerepes

  Női holdvér/férfi mag misztériuma. Nővé/férfivá avatás.

 • 2024. április 12-14. Kerepes

  A párválasztás, a szexualitás misztériuma. Válás, szakítás, újjászületés.

 • 2024. május 10-12- Kerepes

  Erőállat, erőnövény, erőhely keresés. A meg nem fogható, nem megmagyarázható dolgok. Módosult tudatállapotokról. Parázson járás.

 • 2024. június 29. - július 3. Tábor Kerepes

  Részletek később.

Hol és mikor?

Jelentkezési határidő: 2023 augusztus 20.

nap
óra
perc
másodperc

A változtatás joga fenntartva. A hiányos dátumok később lesznek meghirdetve.

Helyszín:

Helyszín: Kerepes, Zerge u 6, jurtában, félig nomád környezetben.

Mennyibe kerül?

A képzési szolgáltatás díja: 371 000 Ft, melyet a tábor kezdetéig havi részletekben kell kiegyenlíteni, melyről AAM (ÁFA mentes) számla készül.

A szolgáltatás díj tartalmazza az elvonulások alkalmai esetén a szállást és a jegyzeteket.

Napi: 14870 Ft, amely a programokat és a szállást tartalmazza.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKNEK TUDUNK SZÁMLÁT KIÁLLÍTANI!

Létszám: minimum 8 fő, maximum 15 fő.

Étkezés: önellátás

Bővebb tájékoztatást levélben adok.

Jelentkezés:

 Nem terápiás csoport!
Jelentkezés és további részletek az alábbi elérhetőségeken:
Sütő Annamária Babi Farkasasszony

Jelentkezz most!

Meghatározó élményeid és felismeréseid lesznek,

Scroll to Top

Iratkozz fel a hírlevelemre!