Asszonyképző© 2024-2025 Piliny

Felnőttképzési azonosító: B/2020/001503
Az Asszonyképző© egy olyan képzés, amelynek keretén belül holisztikusan tekintünk rá a női létre. A holosz, görög eredetű szó, melynek jelentése teljesség, ez a fogalom közelíti meg legjobban az Asszonyképző műfaját.

Az Asszonyképző© folyamata nem gyógyít, de a gyógyuláshoz, változáshoz való hozzáállást megváltoztathatja, javíthatja a közérzetet, így a nők a társadalom, a család  kiegyensúlyozott tagjai lehetnek.

A nő, akkor tud igazán Nő maradni és Nő-ni, ha a nehéz élethelyzetekből bölcsen, ezzel életerejét növelve tud tovább lépni. Megnézzük, hogyan éltek a hagyományban az asszonyaink, és ami évszázadok alatt jónak bizonyult, de elvesztődött az évek során, újraértékeljük, visszahozzuk a mindennapokba.

Az Asszonyképző© felkészíti a nőket arra, hogy az őket érintő és változást hozó élethelyzetek (mint első menzesz /holdvér/, párkapcsolati krízisek, szülés, elköteleződés,válás, szakítás, változó kor, halál, stb.) esetén legyen egy alap tudásuk arról, hogy mi következhet be, mivel kell szembenézniük és hova fordulhatnak szakmai tanácsadásért, segítségért.

Prevenciós jellege van, általa megelőzhetőek azok a pszichoszomatikus diszharmóniák lélekben, testben, amelyek alapja a tartós rossz közérzet, a stressz.

Tudatossá tesszük párválasztásainkat, a hangsúlyt  a krízishelyzetek megelőzésére tesszük, családon belüli konfliktusok lehetséges megoldásaira, kezelésére.

További célja, hogy felismerjék azokat az emberi kapcsolatokban rejlő rejtett dinamikákat, amelyek a valós szándékot mutatják meg.

Minden témát gyakorlatiasan, tárgyilagosan közelítünk meg, sámán világszemléleten és más spirituális irányzatokon keresztül.

Célja, hogy aki részt vett benne korábban, az élete bármelyik szakaszában vissza tudjon nyúlni bármikor az Asszonyképzőben tanultakhoz. A témákat saját élménnyel gazdagítjuk és a saját életünk tükrén keresztül nézzük.

Az Asszonyképző© alapját az általam tanultak, tapasztalataim képezik, illetve nagyon fontosnak tartom a hagyományainkból fennmaradt, megtapasztalt, bevált lehetőségek kutatását és átadását.

Továbbképzési lehetőség az Asszonyképző elvégzése után a Hét Kapu Módszere© Tanfolyam, amely szintén a Felnőttképzési Törvény hatálya alá tartozik, tanusítványt ad.

Az Asszonyképző© nem terápiás jellegű, nem egyenértékű a más, különböző terápiákkal, ám „mellékhatásként” az alábbi visszajelzéseket kaptam:

 • tisztán látok,
 • bátrabb vagyok,
 • erősödtem nőiségben, hitben, önbizalomban, tartásban, bőségben, kreativitásban,
 • a „nem vagyok egyedül ezzel” tudat, de olvass tovább itt: Visszajelzések

Milyen is az asszonyképző?

Asszonyképző© – A női őserő

Programja
Asszonyképző

 • 2024. szeptember 27-29. Piliny

  A közöségek fontossága. Hol tartok most és hová megyek. Rajzelemzés. Ismerkedés a csoporttal, azon belül magammal.

 • 2024. október 11-13. Piliny

  A szeretet rendje. Összefüggések a szeretet rendje, a sámán kozmológia és a magyar hagyományok között.

 • 2024. november 15-17. Piliny

  A szavak misztériuma I. Bevezetés a világos, tiszta, hiteles kommunikáció (információ csere) alapjaiba, játszmák, azok motivációi. Felkészülés a bölcs korunkra, ismerkedés a halállal. Öregedés, halál, mint az élet része. Hogyan segíthetjük a haldoklókat a méltóságteljes átkeléshez. Gyászfeldolgozás a családban.

 • 2024. december 13-15. Piliny

  Összefüggések a természet elemei és közöttem. A Nap, a Hold misztériuma. Az őselemek szimbolikája, összefüggései. Holdfázisok, a hét napjainak jelentősége a hétköznapokban, saját élménnyel összekötve.

 • 2025. január 10-12. Piliny

  A szavak misztériuma II. Bevezetés a világos, tiszta, hiteles kommunikáció (információ csere) alapjaiba, játszmák, hármas játszmák, azok motivációi. HÉT KAPU MÓDSZER© megtapasztalása.

 • 2025. február 7-9. Piliny

  A születés, szülés misztériuma. Fogantatás, magzati lét, a születés. Újjászületés rítus izzasztókunyhóval.

 • 2025. március 7-9. Piliny

  Beavatás a termékenységbe, a teremtésbe. Női holdvér misztériuma. Nővé avatás, párválasztás, a szexualitás misztériuma.

 • 2025. április 11-13. Piliny

  Párkapcsolat tanításai. Válás, szakítás, újjászületés.

 • 2025. május 9-11. Piliny

  Erőállat, erőnövény, erőhely keresés. A meg nem fogható, nem megmagyarázható dolgok. Módosult tudatállapotokról. Parázson járás.

 • 2025. június vége - Tábor Piliny

  5 napos záró tábor - részletek később.

Hol és mikor?

Jelentkezési határidő: 2024 szeptember 01..

nap
óra
perc
másodperc

A változtatás joga fenntartva. A hiányos dátumok később lesznek meghirdetve.

Helyszín:

Helyszín: Piliny, Iskola utca 85., Budapesttől 120 km-re, gyönyörű falusi környezetben, jurtában, félig nomád körülmények között. 

Mennyibe kerül?

A képzési szolgáltatás díja: 391 000 Ft, melyet az utolsó alkalom kezdetéig havi részletekben kell kiegyenlíteni, melyről AAM (ÁFA mentes) számla készül. A képzési díj NEM TARTALMAZZA  a tábor díját, azt később tesszük közzé.

A szolgáltatás díj tartalmazza az elvonulások alkalmai esetén a szállást és a jegyzeteket.

Napi: 14.481,- Ft, amely a programokat és a szállást tartalmazza.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKNEK TUDUNK SZÁMLÁT KIÁLLÍTANI!

Létszám: minimum 8 fő.

Étkezés: önellátás

Bővebb tájékoztatást levélben adok.

Jelentkezés:

 Nem terápiás csoport!
Jelentkezés és további részletek az alábbi elérhetőségeken:
Sütő Annamária Babi Farkasasszony

Jelentkezz most!

Meghatározó élményeid és felismeréseid lesznek,

Scroll to Top

Iratkozz fel a hírlevelemre!