Asszonyképző© 2023-2024

Felnőttképzési azonosító: B/2020/001503
Az Asszonyképző© egy olyan képzés, amelynek keretén belül holisztikusan tekintünk rá a női létre. A holosz, görög eredetű szó, melynek jelentése teljesség, ez a fogalom közelíti meg legjobban az Asszonyképző műfaját.

Az Asszonyképző© folyamata nem gyógyít, de a gyógyuláshoz, változáshoz való hozzáállást megváltoztathatja, javíthatja a közérzetet, így a nők a társadalom, a család  kiegyensúlyozott tagjai lehetnek.

A nő, akkor tud igazán Nő maradni és Nő-ni, ha a nehéz élethelyzetekből bölcsen, ezzel életerejét növelve tud tovább lépni. Megnézzük, hogyan éltek a hagyományban az asszonyaink, és ami évszázadok alatt jónak bizonyult, de elvesztődött az évek során, újraértékeljük, visszahozzuk a mindennapokba.

Az Asszonyképző© felkészíti a nőket arra, hogy az őket érintő és változást hozó élethelyzetek (mint első menzesz /holdvér/, párkapcsolati krízisek, szülés, elköteleződés,válás, szakítás, változó kor, halál, stb.) esetén legyen egy alap tudásuk arról, hogy mi következhet be, mivel kell szembenézniük és hova fordulhatnak szakmai tanácsadásért, segítségért.

Prevenciós jellege van, általa megelőzhetőek azok a pszichoszomatikus diszharmóniák lélekben, testben, amelyek alapja a tartós rossz közérzet, a stressz.

Tudatossá tesszük párválasztásainkat, a hangsúlyt  a krízishelyzetek megelőzésére tesszük, családon belüli konfliktusok lehetséges megoldásaira, kezelésére.

További célja, hogy felismerjék azokat az emberi kapcsolatokban rejlő rejtett dinamikákat, amelyek a valós szándékot mutatják meg.

Minden témát gyakorlatiasan, tárgyilagosan közelítünk meg, sámán világszemléleten és más spirituális irányzatokon keresztül.

Célja, hogy aki részt vett benne korábban, az élete bármelyik szakaszában vissza tudjon nyúlni bármikor az Asszonyképzőben tanultakhoz. A témákat saját élménnyel gazdagítjuk és a saját életünk tükrén keresztül nézzük.

Az Asszonyképző© alapját az általam tanultak, tapasztalataim képezik, illetve nagyon fontosnak tartom a hagyományainkból fennmaradt, megtapasztalt, bevált lehetőségek kutatását és átadását.

Továbbképzési lehetőség az Asszonyképző elvégzése után a Hét Kapu Módszere© Tanfolyam, amely szintén a Felnőttképzési Törvény hatálya alá tartozik, tanusítványt ad.

Az Asszonyképző© nem terápiás jellegű, nem egyenértékű a más, különböző terápiákkal, ám „mellékhatásként” az alábbi visszajelzéseket kaptam:

 • tisztán látok,
 • bátrabb vagyok,
 • erősödtem nőiségben, hitben, önbizalomban, tartásban, bőségben, kreativitásban,
 • a „nem vagyok egyedül ezzel” tudat, de olvass tovább itt: Visszajelzések

Milyen is az asszonyképző?

Asszonyképző© – A női őserő

Programja
Asszonyképző

 • 2023. szeptember 29 - október 1 Kerepes

  A női közösségek fontossága. A női lét misztériuma, az asszonyi minőség tisztázása. Kiteljesedés a női létemben. Hol tartok a nőiességemben? Rajzelemzés. A Szeretet rendje. 3 napos elvonulás.

 • 2022. november 18-20 Kerepes

  A szavak misztériuma I. Bevezetés a világos, tiszta kommunikáció (információ csere) alapjaiba, játszmák, azok motivációi. Felkészülés a bölcs asszony korunkra, ismerkedés a halállal. Öregedés, halál, mint az élet része. Hogyan segíthetjük a haldoklókat a méltóságteljes átkeléshez. Gyászfeldolgozás a családban. 3 napos elvonulás

 • 2022. december 17-18 Kerepes

  Válás, szakítás, újjászületés. Megbékélés. Az elemek, a Nap, a Hold misztériuma. Az őselemek szimbolikája, Holdfázisok, a hét napjainak jelentősége a hétköznapokban, saját élménnyel összekötve. 2 nap.

 • 2023 január 20-22 Kerepes

  A születés, szülés misztériuma. Fogantatás, magzati lét, a születés. Újjászületés rítus izzasztókunyhó Női holdvér misztériuma. Nővé avatás. 3 napos elvonulás

 • 2023 március 10-12 Kerepes

  A párválasztás, a szexualitás misztériuma.: A hét kapu misztériuma. A zabolátlan nő. Válás, szakítás, újjászületés. Megbékélés. 3napos elvonulás

 • 2023 május 12-14 Kerepes

  Parázson járás, érzékelés gyakorlatok. Erőállat, erőnövény, erőhely keresés. A meg nem fogható, nem megmagyarázható dolgok. Módosult tudatállapotokról. 3 napos elvonulás

 • 2023 június 30 - július 4 Tábor Kerepes

  Részletek később.

Hol és mikor?

Jelentkezési határidő: 2023 augusztus 20.

nap
óra
perc
másodperc

A változtatás joga fenntartva. A hiányos dátumok később lesznek meghirdetve.

Helyszín:

Helyszín: Kerepes, jurtában, félig nomád körülmények között.

Mennyibe kerül?

Az Asszonyképző  Ft,  mely havi  részletekben fizetendő. Az összeg tartalmazza a programokat, a jegyzeteket, a szállást és annak költségeit. Étkezés önellátás. Alanyi adómentes (AAM) számlát adok. 
Bővebb tájékoztatás levélben adok.

Jelentkezés:

 Nem terápiás csoport!
Jelentkezés és további részletek az alábbi elérhetőségeken:

Jelentkezz most!

Meghatározó élményeid és felismeréseid lesznek,

Scroll to Top

Iratkozz fel a hírlevelemre!