Események

82105380_3256973380996828_8840476630129311744_o

Izzasztókunyhó (cserga) szertartás

Időnként fontos és szükséges áldozatot hozni valaminek az oltárán. Néha böjtöt tartunk, néha pedig csak lemondunk dolgokról, felajánlást teszünk a Tőlünk Nagyobbnak, a Nagy Szellemnek, Tengrinek, hogy változzanak a dolgok. Ennek szellemében ajánljuk a szertartást azért, hogy ez a végeláthatatlan, embert próbáló időszak hozza el számunkra a megértést, az utat, amely kihoz minket ebből. 

 

Családállítás

Várlak szeretettel meglátni azt, ami nem látszik a hétköznapokban, meglátni a rejtett dinamikákat, a valóságot.

Határozatlan ideig szünetel.

Farkasokkal futó asszonyok a családban - Bárdudvarnok

“Az egészséges nő nagyon hasonló a farkashoz: erőtől duzzad, életereje hatalmas, ő az életadó, tisztában van a területhatárokkal, leleményes, állhatatos, merész. A zabolátlan természettől való elválasztás mégis azt eredményezi, hogy a nő személyisége sivárrá, súlytalanná, kísértetszerűvé válik. Nem arra születtünk, hogy ugrásra, vadászatra, szülésre, életadásra képtelen, vékony hajú csenevész teremtések legyünk. Amikor egy nő élete megakad, közönybe fullad, akkor eljött az idő, hogy felszínre bukkanjon a zabolatlan asszony: hogy a lélek teremtő működése folytán a torkolatvidéket elárassza a víz.”
(Clarissa Pinkola Estés PhD: Farkasokkal futó Asszonyok)
Találkozz Velem 2023. november 18.-án, Bárdudvarnokon a Rezgő nádszál jurtában. A téma: A természeti nő felébresztése – Farkasokkal futó asszonyok
Elfelejtettünk a megérzéseinkre hallgatni, kiöltük magunkból az állati ösztönöket. Lehetek-e egyszerre tanult és ösztönös nő? Kulcsszavak: ragadozó, áldozat, ösztönök, cselekvés, felelősségvállalás. Tapasztalatok és esettanulmányok.
Természetesen férfiakat is ugyanúgy várunk szeretettel!
 
A nap részvételi díja: 15.000.- Ft/fő.
Minimum létszám 8 fő.
 
Jelentkezés: asszonykepzo@gmail.com vagy Kis Zsófi +36303358083 vagy kis.zsofia83@gmail.com

Saidr - Telihold szertartás

Szeretettel várlak egy különleges szertarásra, Pilinyben,  mely a holdhoz kapcsolódik és csak Teliholdkor tartom, azt is ritkán.
A Telihold bevilágít oda, ahová máskor nehezen látunk, így a teendőd, hogy hozol egy kérdést magaddal, amire a válasz megérkezik, néha egyértelműen, néha szimbólumokban.
A kérdésről.
Az általános kérdésekre általános válasz érkezik. Olyat érdemes hoznod, aminek súlya van, ami a legmélyebben mozog most benned. Ezt a kérdést nem árulod el nekem.
Az esemény ingyenes, adományt elfogadok.
Időpont: november 28. 18. óra
A férőhelyek száma korlátozott, kérlek jelentkezz az asszonykepzo@gmail.com e-mail címen.

 

Asszonyképző indul ...

 

Az Asszonyképző© (Felnőttképzési azonosító: FKB/2020/001503) egy olyan képzés, amelynek keretén belül holisztikusan tekintünk rá a női létre. A holosz, görög eredetű szó, melynek jelentése teljesség, ez a fogalom közelíti meg legjobban az Asszonyképző műfaját.

Az Asszonyképző© folyamata nem gyógyít, de a gyógyuláshoz, változáshoz való hozzáállást megváltoztathatja, javíthatja a közérzetet, így a nők a társadalom, a család  kiegyensúlyozott tagjai lehetnek.

Scroll to Top

Iratkozz fel a hírlevelemre!