Hét Kapu Őrzői

Mindenkinek, akit itt találsz, más az életútja, más az életfeladata, de egy közös bennük: hosszú ideje mindannyian keresik a világban, a családban, és saját magukban az összefüggéseket. Szívből ajánlom őket, mint Hét Kapu Őrzőit.

Fodor Gabriella vagyok,

egy a tizenkét őrzőből. Vajdaságban élek ezért itt szeretnék a hozzám fordulók segítségére lenni, hogy megleljék az erejüket és tovább léphessenek a megrekedt élethelyzetből.

Elérhetőségeim: gabriellahetkapuorzo@gmail.com
személyesen pedig a +381638894558 telefonon.

Duhonyi Éva vagyok,

a Hét kapu őrzője. Fizikai közérzet javító energiakezelésekkel (blokkoldás, energetikai tisztítás és töltés), tanácsadással és angyalkártyával történő útmutatással foglalkozom.

A célom: hatékonyan segíteni, támogatni azt, hogy harmóniába és egyensúlyba kerülj önmagaddal és az életeddel. Az utam során több holisztikus technikát elsajátítottam – többek között: Kineziológiát, Lélekhang oldás technikát, Theta Healing módszert, Bach virág terápiát, Szivárványfény kezelési technikákat és ezek oktatását, útmutatást angyalkártyával –, a munkám során ezeket ötvözve, együttesen alkalmazom. A tudástáram az Asszonyképző elvégzése után egy új, rendkívül hatékony technikával bővült: a Hét kapu átvezetés és szertartás módszerével. Ez egy egyedülálló technika, a hatása számos pozitív változást idéz elő az életünk azon területén, ahol elakadásunk van és szeretnénk új irányban haladni. Vácon és környékén folytatom a tevékenységemet.
A honlapom elérhetősége:
https://www.szivarvanykezeles.hu
Bejelentkezés: 70/6-188-155
Sok szeretettel várlak!

Inczédy Anna vagyok,

15 éve járom az önismereti utamat, sok módszert kipróbáltam, megtanultam, de azokat szerettem leginkább, amik segítenek, hogy itt és most tudjak élni, boldog lenni, s tudjam a problémákat megoldani. A Hét Kapu gyakorlata egy ősi, de annál egyszerűbb segítséget ad egy probléma megoldásában. Visszavezet engem oda, amikor generációkkal ezelőtt tudták az őseink, hogy az élettel hogyan lehet együttműködni, s kihozni belőle a legjobbat.

Egyszerre vagyok mérnök és terapeuta, gyakorlatias és idealista, agyalós és tapasztalós, félős és bátor, egyszerre szeretem az egyszerű földi örömöket és a mélyenszántó beszélgetéseket. Ember vagyok annak minden színével és végletével. Válaszokat keresek a sok-sok kérdésemre, s addig rovom a kilómétereket, amíg meg nem találom őket. Ennek eredményeit felhasználva szeretnék segíteni azoknak, akik szintén válaszokat keresnek az életükben, el vannak akadva valamilyen téma kapcsán, nem látnak tisztán, s nem tudják, hogyan menjenek tovább.  Ahogy az engem foglalkoztató kérdéseket sem hagyom válasz és megoldás nélkül, úgy a hozzám fordulókkal is addig rágjuk a dolgokat, amíg megoldásra nem lelünk. Ez az én áldásom és átkom. 🙂 Várlak szeretettel.

Telefonszám: 06 70 436 8115

Handlerné Táborosi Tímea vagyok,

Pécshez közel, Szederkényben élek családommal.  Azért kezdtem el az önismereti utat, hogy saját problémáimra megoldást találjak. Élek azokkal a  lehetőségekkel amikről úgy gondolom, hogy segítik az életemet a hétköznapokban is. Elvégeztem az Asszonyképzőt, amely hatalmas felismeréseket hozott. Most, hogy már Hét Kapu Őre vagyok, így nem csak magamnak , családomnak, hanem másoknak is tudok segíteni.

Telefonszámom: 06 30 2735293

Máté Móni vagyok,

Dunakeszin élek a párommal. Az Asszonyképző és a Hét kapu módszerével készen állok és szeretnék segíteni mindazoknak, akik bizalommal fordulnak felém az életükben lévő elakadással/elakadásokkal kapcsolatosan. 
Hiszek abban, hogy nem véletlenül kaptam ezt a nemes, megtisztelő feladatot, melynek örömmel, alázattal álok elébe. A tőlem telhető legjobb tudásom szerint, szeretném a kapukat őrizni és velük együtt felkutatni az akadályokat, átsegíteni az erre vállalkozókat. 

Telefonszámom: 06 20 3166930

Schmid Bettina vagyok,

Mióta az eszemet tudom egy dolgot akartam igazán: A Boldog, Beteljesedett, Egyenrangú Párkapcsolatot. A zsigereimben éreztem, hogy ezért szó szerint bármire képes vagyok. Ez az érzés indított el az önismereti utamon 2013-ban.
Egyáltalán nem érdekelt, hogy milyen módszeren keresztül érem ezt el, csak a célt láttam. Ezekben az években magamban hittem és a “valami nagyobban”, amire nekünk nincs ráhatásunk. Rengeteg tapasztaláson mentem keresztül az elmúlt években, amiknek köszönhetően a mindennapjaimban a legtöbb helyzetben pontosan érzem mit kell tennem, és mit nem. Mikor kell cselekednem és mikor nem. 

Mindig is a valóság érdekelt, mert egy dolgot tudtam végig, hogy a valóság az egyetlen amivel tudok mit kezdeni. Nem akarok többé a saját életem áldozata lenni! Én a valóságban akarok boldog lenni, nem egy elképzelt “Disney mesében”. 
Bármely életterületedet tapasztalsz elakadást, A Hét Kapu módszere rámutat a valóságodra.
Szeretettel várlak Budapest belvárosában, a Kodály köröndnél.
 
Bejelentkezés: 
telefon: +3630 6953245
Scroll to Top

Iratkozz fel a hírlevelemre!