Parázson járás

Időpont:

Helyszín:

Jelentkezés: asszonykepzo@gmail.com vagy 0670-771-2118

A parázson járás (tűzönjárás) egy önismereti, önfejlesztő lehetőség, amely a világ több részén is megtalálható, így a magyar hagyományban is. Ha részt veszel egy hasonló szertartáson, már nem ugyanaz az ember tér vissza otthonába, mint aki onnan elindult.

Neveltetésünkből fakadóan félünk a tűztől, a nyílt lángtól, parázstól, hiszen az elménk azt mondatja velünk, hogy fájdalmat okoz, lehetetlen megérinteni úgy, hogy ne égjünk meg. Valóban nehéz megmagyarázható tudományosan, hogy mi történik akkor, amikor egy 700-800 fokos parázson mezítláb végigmész, ennek ellenére nem ég meg a talpad. De pont ebben van a kulcs: a tűzbeavatás lehetőséget ad arra, hogy felismerd, az elmédben lévő tévhiteket újra tudod írni.  A saját tapasztalás a leghitelesebb tanulási folyamat.

Felismered, hogy sokkal többre vagy képes, mint azt gondolnád, ha félelmeid halmazát lecsökkented.

A parázson járás számodra is hihetetlen változásokat tud hozni a hozzáállásodban, világ látásmódodban ez által az életedben is. Lelkünk tüze nélkül nem tudunk teremteni. Megfogan egy gondolat, egy nagyszerű terv, de ehhez szükséges a Tűz, amely mozgásba hoz, cselekvésre késztet.

Minden alkalom más. Újabb és újabb korlátokat, gátakat vagyunk képesek átlépni és miközben végig megyünk a gyönyörű parázs szőnyegen feltöltődünk a tűz erejével.

A parázson járást megelőzi egy lelki, szellemi felkészítő, amikor időt adunk magunknak arra, hogy végig gondoljuk, milyen szándékkal indulunk a szertartásba. Megfogalmazzuk személyes céljainkat, miben van szükségünk megerősítésre. Meghívjuk a Tűz szellemét, hogy támogassák a folyamatainkat.

A következő parázson járás helyszínét és programját itt találhatod:

Scroll to Top

Iratkozz fel a hírlevelemre!