Tel: + 36 70 771 2118 | E-mail: asszonykepzo@gmail.com

Iratkozz fel hírlevélre! >>>

Tel: + 36 70 771 2118 | E-mail: asszonykepzo@gmail.com

Iratkozz fel hírlevélre!

A Farkasasszony útja

Az élet szolgája és szerelmese vagyok ezért örök szerelemben élek.

Ott születtem, ahol a fenyők magasabbak, mint Svájcban, a fű zöldebb, mint Izlandon és a kultúrák jobban össze vannak keveredve, mint a cérnák a varródobozomban:

Erdélyországban

Az első testrészem, amit megmutattam ennek a világnak a fenekem volt, ennek ellenére vagy ezért édesapám Mosolyországnak hívott. A mából visszagondolva igen értékes tanárok, pedagógusok próbáltak „embert” faragni belőlem. Akinek volt kulcsa, bejutott Hozzám. Kétszer néztünk farkasszemet a halállal, nagy mesteremnek tartom. Nem tudom elmondani magamról, hogy sokáig voltam egy helyben, a változás lételemem, tanulok ennek hátrányaival együtt élni és élvezem előnyeit. Ismerkedem a saját “démonaimmal”, alázattal elgondolkodom a jelenlegi életem feladatain, kutatom generációs és korábbi életeim hozadékait, keresem a VALÓSÁGOT.

Így kerültem kapcsolatba a kineziológiával, a Bach-virágterápiával, a hagyományos kínai orvoslással, az AFT terápiával, rajzelemzéssel, stb. Különleges vonzalmat éreztem a születés és halál megértéséhez, ezért elvégeztem az önkéntes segítő tanfolyamot a Hospice alapítványnál, abban a kegyelemben részesültem, hogy számomra fontos embereket kísérhettem át a másik világba. Remélem, hamarosan megkapom az ajándékot arra is, hogy dúlaként az érkezési oldalon is ott lehessek. Ha van valaki, akinek az életútját csodálattal nézem, akkor Polcz Alaine lelkét emelem ki.  Nagyon sokat tanultam, olvastam, képeztem magam, amelyek nélkül nem lehetnék az, aki most vagyok, de mit sem érne élet tapasztalatom hiányában. Visszataláltam szüleim, nagy- és dédszüleim, felmenőim tőmondataihoz, amelyek annyi bölcsességet hordoztak magukban, mint egy-egy tankönyv.

Kígyóval a kezemben

Farkasasszony születik

Körülbelül kilenc éve gyökeresen megváltozott az életem, sok bolyongás után a lelkem hazatalált. Azóta a Farkasasszony nevet viselem.

Éveim során felismertem, hogy nőtársaimmal együtt én is elvesztődtem a nagy betűs életben. Sok időnek kellett eltelnie, míg visszataláltam ösztöneimhez, és mertem őket használni. Hiszen a külvilág elvárása nem ez volt. Az Asszonyképző egy látomásnak köszönhetően jött létre. A tapasztalatok alapján csiszolódik, élő rendszer.

Várlak szeretettel egyéni és csoportos találkozásaink során. Szívesen vállalok előadásokat, csoportos foglalkozásokat, éneklést bárhol, ahova hívnak.

Amiben segíthetek:

– önbizalomhiány, fokozott, megmagyarázhatatlan félelmek, pánik, fóbiák
– gyerekeknél tanulási gondok, beilleszkedési gondok
– kapcsolódási nehézségek szülővel, gyerekkel, férjjel, feleséggel
– motiváció hiány az élethez, útkeresés,
– kedvetlen, depresszióhoz hasonló állapotok
– korábbi életek lenyomatainak átcsengése
– meddőség
– fizikai tünetek, mint állandó fejfájás, ízületi problémák, stb.
– megrekedt élethelyzetek, döntési nehézségek, stb.

Várlak izzasztókunyhóba, közös éneklésekre, Fonóba, elvonulásokra, mesefejtő önismereti csoportokba, női szertartásokra, és négyszemközti találkozásra.
 

Semmilyen tevékenységem sem egészségügyi vagy pszichológiai módszer, nem célja betegségek kezelése, nem egészségügyi és nem pszichológiai szolgáltatás, egyike sem tartozik az egészségügyi, sem a pszichológiai tevékenységek körébe. 

Sütő Annamária Babi

Scroll to Top

Feliratkozás

Iratkozz fel Babi hírlevelére, hogy elsőkézből értesülj a programokról és eseményekről!